Raamatu «Hinga ja ela» autor Monika Palm korraldab tasuta hingamiskursuse

Copy
Monika Palm.
Monika Palm. Foto: Karen Härms

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja raamatu «Hinga ja ela» autor Monika Palm selgitab, et iga hingetõmme on hingamisteraapia seisukohast samane elujõuga.

See, kuidas me hingame, kui sügavalt me saame hingata, kui kergelt me saame hingata, väljendab tihtipeale, mis toimub meie kehas ja meie elus. Et õppida vabastavat hingamist, korraldab üle kümne aasta kogemusega hingamisterapeut 8. aprillil vabastava hingamise sissejuhatava kursuse.

Hea võimalus neile, kellel puuduv eelnev vabastava hingamise kogemus

«Peatselt on tulemas kümne korra vabastava hingamise sari algajatele hingajatele. Neile, kellel on vähe või puudub eelnev vabastava hingamise kogemus,» räägib Palm.

Sissejuhatav osa on eelkõige informatiivne mõeldud vabastava hingamise olemuse, protsessi ja selle mõjude lahtiseletamisele. Monika räägib põhjalikult kõigest, mis puudutab vabastavat hingamist ning tehakse ka mõned hingamisega seotud praktilised harjutused.

Sissejuhatavas osas osalemine on kõigile huvilistele tasuta. Osalemiseks on vajalik internetiühendus, mikrofon ja kaamera. Vajalik on eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee. Rohkem infot leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles