Just selle koha puudutamine ajab iga naise hulluks (1)

Raamatuportaal
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kirjastuselt Pegasus ilmus äsja Karolin Tsarski õpetlik teos «Mida naised (voodis) tahavad». Loe raamatust katkendit. 

«Mida naised (voodis) tahavad» Karolin Tsarski
«Mida naised (voodis) tahavad» Karolin Tsarski Foto: Eesti Draamateater

Uuring uuringu järel, aastast aastasse toob ikka ja jälle välja suure lõhe meeste ja naiste seksuaalse rahulduse osas, ja eriti heteroseksuaalsetes suhetes, kus väga paljud naised ei koge orgasme või ei ole seksuaalselt rahuldatud. Naise seksuaalne nauding ei ole meie ühiskonnas olnud oluline ning seetõttu on vajaka suur osa mõistmist ja haridust naise seksuaalsel rahuldamisel. Iga oskuse puhul on elementaarne seda õppida ja see võiks olla sama loomulik ka seksuaalsuse puhul. See lihtne ja konkreetne raamat pakub koheselt rakendatavaid ning tõhusaid lahendusi igale mehele, kes soovib toetada oma naist sügava seksuaalse rahuloluni jõudmisel ja saada seeläbi «parimaks, kes tal kunagi olnud on». Raamatus on toodud välja naise seksuaalse erutuse mentaalsed, emotsionaalsed, energeetilised ja füüsilised nüansid, et mees teaks täpselt, kuidas viia naine sügava rahulduseni.

***

Iga valdkonna kohta elus kehtib reegel, et kui me selle kohta õpime ja õpitut rakendame, siis ka areneme. Keegi ei eelda, et oskaksime spontaanselt autot juhtida, raamatupidamisega tegeleda, malet mängida või mida iganes muud.

Samas on nagu vaikimisi eeldus, et seksida peaksime me kõik spontaanselt ja intuitiivselt väga hästi oskama ning et selle õppimine on kuidagi häbiasi. Seksi õppimine paneks Sind justkui haavatavasse positsiooni ja sellega Sa nagu tunnistaksid, et pole piisavalt hea. Kui järele mõelda, tundub see väga ebaloogiline. Naise seksuaalsus kogu oma ilus, võlus, unikaalsuses ja muutlikkuses on sedavõrd kompleksne ja võib sageli mehe seksuaalsusest täielikult erineda. Näiteks on mitmed uuringud korduvalt näidanud, et kuigi naise füüsiline keha on erutunud seisundis, ei pruugi ta subjektiivselt absoluutselt rahuldust kogeda, samal ajal kui mehe füüsilise erutuse puhul on subjektiivne nauding oluliselt rohkem kooskõlas füüsilise keha erutusseisundiga.

Seega, kuidas peaks mees spontaanselt ka kõige paremate kavatsustega teadma, kuidas naist naudingute tippu viia? Kas Sina mehena astuksid spontaanselt reaktiivlennuki pulti, lootes, et see lendab ilusti ja sa maandud turvaliselt, ilma et oleksid sellega kunagi varem sõitnud? Kuna naise naudingu väärtustamine on meie ühiskonnas siiski suhteliselt uus, siis väga paljud naised ei tunnegi õieti oma keha ega tea, mis neile naudingut pakub. Kui naine aga teab, mida soovib, siis ei pruugi ta väljendada oma soove, sest ta ei taha näida nõudlik või riivata mehe ego, pidades suhte harmooniat enda naudingust tähtsamaks. Vaikides kannatamine on naistel kahjuks väga levinud käitumisviis. Lisaks on naiste seas endiselt levinud arusaam, et nende kohustus on mehele seksi «anda», hoolimata sellest, kas nad ise seda naudivad või ei. Seda ka paljud naised teevad ning tihti põhineb see hirmul, et vastasel juhul jätab partner neid maha.

Siin raamatus jagan Sulle 69 nippi, kuidas saada «parimaks, kes tal kunagi olnud on» ning juhtida naist naudingutesse, kuhu jõudmisest ta ise ei oskaks unistadagi! Mõnusat nautimist!

KEHA

Väga paljud naised kannatavad oma kehaga seonduvate komplekside all. Sinu jaoks võib ta olla piltilus Jumalanna, kuid seesmiselt võib naine vaevelda ebapiisavuse küüsis, kus ta ei ole ühe või teise kehaosaga rahul. Kui naine ei tunne ennast oma kehas hästi, ei suuda ta ka alasti Sinu ees olles täielikult lõdvestuda. Tee talle komplimente! Ütle neid sageli, külva ta nendega üle. Väljenda iga päev

sõnades, kui kaunis ta Sinu jaoks on, kui ilusad ja ahvatlevad tema erinevad kehaosad Sinu jaoks on – ja Sa näed, kuidas ta suule tuleb naeratus ja ta keha hakkab Sulle avanema.

MILLISE KOHA PUUDUTAMINE AJAB IGA NAISE HULLUKS?

Kael? Rinnad? Reied? Tuharad? Kliitor? G-ala? Katse naist füüsilise puudutusega erutada ei toimi sügavalt, kui Sa ei ole pääsenud tema südamesse. Vastus selles pealkirjas esitatud küsimusele on lihtne: puuduta naise südant! Kui naine avab Sulle oma südame, hakkab ta Sind usaldama ja siis avaneb Sulle nagu imeväel ka tema tupp. Südant ei saa avada kliitori stimulatsiooniga; süda avaneb üksnes usaldusväärsusega. Usaldusväärsuse võidad Sa siis, kui Su teod on kooskõlas Su sõnadega. Usaldusväärsuse võidad Sa siis, kui oled tähelepanelik, kuulad ja arvestad oma partneriga.

Avades talle oma südame, poed Sa talle südamesse.

RINNAD

Rindade tundlikkus on naistel erinev, kuid üldiselt on seal äärmiselt palju nauditavaid närvilõpmeid. Südameenergia asub energeetiliselt rindade juures, seega pööra neile piisavalt ja palju tähelepanu! Pea meeles, et teekond naise tuppe viib läbi südame: et naise tupp avaneks, peab energia liikuma läbi naise südame. Kui masseerida naise rindu pühendunult ja pikalt, aitab see kaasa energia avanemisele südame piirkonnas, naise lõdvestumisele ja tupe avanemisele. Ole teadlik naise rindade tundlikkuse muutumisest tsükli vältel! Sellest võib sõltuda palju, näiteks see, milline puudutus on nauditav ja milline mitte. Paljudel naistel on ka rindadega probleemne suhe: nad ei pea neid kauniks ja see võib mõjutada ka seda, kas naine naudib rindade stimulatsiooni ning kas energia avaneb südame tasandilt. Ka siin on oluline verbaalne väljendus, et naine teaks, kui kaunid tema rinnad just Sinu jaoks on!

PAIGALOLEK, KOHALOLU

Kui soovid viia oma naise seksuaalsuse sügavustesse, siis toetab see, kui Sina oled ühenduses oma tuumaga, oled kohal, paigal, keskmes, stabiilne ja vankumatu, et tema saaks vibreerida puhtas armastuse energias. Kohalolu hoidmine kandub edasi puudutustesse, nii et iga puudutus jõuab sügavuti.

Kohalolu praktiseerimiseks soovitan teha järgmist harjutust. Tee iga sammu vähemalt viie minuti vältel:

  1. Vaatle: vali suvaline objekt ja vaatle seda ainiti. Märka selle objekti iga detaili ja ole vaatluses täielikult kohal.
  2. Kuula: vali mingi heli, mida sa kuulad, ja proovi kuulata ainult seda ja ei midagi muud. Ole täielikult kohal, et jälgida ja kuulata ainult ühte heli.
  3. Nuusuta: võta midagi, millel on tajutav lõhn, ning nuusuta. Tunneta seda lõhna sügavuti, ole täielikult kohal ja taju selle lõhna.
  4. Maitse: vali väike amps mõnest toiduainest ja hoia seda pikalt suus; ole täielikult kohal, tunneta maitset.
  5. Puuduta: vali mingi tekstuur ja puuduta seda täieliku kohaloluga, tunnetades sügavuti seda tekstuuri. Neid põhimõtteid rakendades – kui Sa vaatled, kuulad, tunned naise lõhna ja tema maitset ning puudutad teda täieliku kohaloluga – võimaldad naisel sügavalt anduda, lõdvestuda ja olla. Nii saab ta luua ühenduse oma armastuse energiaga, mida ta nii väga igatseb ja mis on tema loomulik seisund.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles