Triin Talk esitleb raamatut, mis heidab pilgu ühe Tallinna keskkoolitüdruku tulevikuunistustele

Raamatuportaal
Copy
Triin Talk
Triin Talk Foto: Erakogu

Triin Talgi raamatu «Auhind õigesti elatud elu eest» esitlus toimub 24. mail kell 18 raamatupoes Puänt. Lugejatega kohtub autor Triin Talk, autorit intervjueerib toimetaja Johanna Ross.

Triin Talk, «Auhind õigesti elatud elu eest»
Triin Talk, «Auhind õigesti elatud elu eest» Foto: Raamat

On uue sajandi esimesed kümnendid. Maailm on valla ja kõik on võimalik. Või kas on? Triin Talk vaatleb oma debüütromaanis «Auhind õigesti elatud elu eest» viite võimalikku elulugu lähimineviku Eestis. Kõik lood saavad alguse ühest punktist, ühe Tallinna keskkoolitüdruku tulevikuunistustest, aga arenevad tehtud otsuste mõjul kardinaalselt eri suundades: kord ootab peategelast ees väsinud üksikema roll, siis saab temast mugavuspagulane Lääne-Euroopas, seejärel tärkava kodanikuühiskonna aktivist.

Tegu on teravmeelse ja eneseiroonilise ekskursiga meie lähiminevikku, mis pakub nii jaburalt naljakaid, aga ka ebamugavaid ja nukraid äratundmisi.

Triin Talk on õppinud restauraatoriks ja töötanud pärandivaldkonnas peamiselt ametnikuna. Ühel heal päeval sai tal protokollide koostamisest küllalt, ta tuli töölt ära ja kirjutas midagi hoopis teistsugust. Romaani «Auhind õigesti elatud elu eest» käsikiri pälvis Eesti Kirjanike liidu 2021. aasta romaanivõistlusel Postimehe eriauhinna.

Loe raamatust katkendit: Kes saab auhinna õigesti elatud elu eest?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles