Neli raamatut, mis kõnelevad ühel või teisel moel õnnest

Raamatuportaal
Copy
Kirjastus GoodNews.
Kirjastus GoodNews. Foto: Karen Härms

Kirjastuse GoodNews nelja raamatu autorid kõnelevad ühel või teisel moel õnnest. Igaühel neist on oma nägemus õnnelikkusest ja omad meetodid õnnetunde kogemiseks. Siit leiad neli raamatut, mis räägivad õnnelikkuse alustaladest ja jagavad praktilisi nõuandeid, kuidas olla õnnelikum.

Dave Benton kirjeldab oma autobiograafilises intervjuuraamatus «Olen see, kes olen», kuidas hea tervis ja laval olemine annab talle hingelise vabaduse, mis koos pere toetusega on tema püsiva õnnelikkuse alustalaks. Dave on oma elus läbi teinud teekonna, mis pakub ka lugejale rasketel momentidel tuge.

Monika Palm jagab oma praktilises hingamisharjutuste kogumikus «Hinga ja ela!» rohkelt hingamisharjutusi, mis lõõgastavad meelt ning tõstavad õnnehormoonide taset kehas. Õnnetunde kogemisele saab igaüks, igal hetkel ja kõikjal ise kaasa aidata, tehes kas või ühe mõnusa, rahu ja õnne loova teadliku hingamise harjutuse.

Toivo Niiberg läheneb oma mahukas n-ö elu käsiraamatus «Ela ja küsi!» õnnelikule elule teaduspõhiselt, pühendades õnnelikkuse ja positiivsusele kogu peatüki. Raamatus jagab ta muu hulgas praktilisi nõuandeid, kuidas igaüks saab ise lihtsate tegevustega oma ellu rohkem õnne ja positiivsust luua.

Õnneotsingutes troonib aga loomulikult õnnekoolitaja Dalí Karat, kelle õnnekäsiraamat «Õnn on otsus!» on kohustuslik igal riiulil, öökapil, laual – tegelikult kõikjal, kuhu lähed! –, sest see sisaldab 29 võimsat õnneharjutust, mis võimaldavad vaid mõne minutiga tõsta oma emotsionaalset seisundit ning kogeda sügavat õnne- ja tänutunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles