Kirjastus GoodNews avas e-poe

Raamatuportaal
Copy
Kirjastus GoodNews.
Kirjastus GoodNews. Foto: Karen Härms

11. juulil täienes Eesti raamatupoodide nimekiri ühe virtuaalse raamatupoe võrra. Nimelt avas oma uksed kirjastuse GoodNews värske e-pood.

Kirjastuse GoodNews missiooniks on kirjastada lugusid kangelastest ehk inimestest meie endi seast ning ümbert, kes on oma tegevusega teistele eeskujuks ning soovivad luua paremat, tervemat ja õnnelikumat elu meile kõigile. Praeguseks on kirjastus välja andnud neli raamatut.

Dave Bentoni suur intervjuuraamat «Olen see, kes olen» avab armastatud artisti elu kõiki tahke, sealhulgas jagab autor oma mõtteid alternatiivsest tervendamisest ning oma isikliku tervisega seotud väljakutsetest.

Hea mõte raamatust: «Mulle annab palju jõudu tugev sisemine teadmine, et iial ei tohi alla anda. Küll aga võib kätte jõuda aeg millestki lahti lasta või abi küsida. Jah, just nii on – pole midagi häbiväärset teistelt abi küsimises ja selle vastuvõtmises. Alati leidub keegi, kes tunneb asja veidi paremini kui sina.»

Monika Palmi hingamisharjutuste kogumik «Hinga ja ela!» sisaldab 60 hingamisharjutust, mis aitavad absoluutselt igaühel luua oma ellu rohkem rõõmu, tasakaalu, rahu, positiivset energiat ja vabastada ka valudest.

Hea mõte raamatust: «Kui õpid teadlikult hingamist juhtima, oled võimeline ise juhtima ka kogu oma elu. Oma töökogemusele tuginedes võin öelda, et ilma probleemse päästikuta ei näe inimesed tavaliselt põhjust midagi muuta, sest pealtnäha võib tunduda, et kõik on hästi.»

Toivo Niibergi mahukasse nõuanderaamatusse «Ela ja küsi!» on kogutud 500 küsimust, mida on hinnatud õppejõule seminaridel ning koolitustel enim küsitud. Kõik küsimused saavad raamatus ammendava, ent samas ka edasi mõtlema suunava vastuse.

Hea mõte raamatust: «80% tööst tehakse ära 20% aja jooksul kogu kulutatud ajast, seepärast alusta igat päeva hoogsalt ja toimi sihikindlalt. Jäta igasse päeva veidi ka sellist aega, kuhu sa midagi ei planeeri.»

Dalí Getter Karati õnneharjutuste kogumik «Õnn on otsus!» sisaldab 29 harjutust tema populaarsest õnnelikkuse väljaktusest. See on justkui õnnelik tark mees taskus – raamat, mis võiks alati kotis kaasas olla, et aidata hoida tähelepanu õnnel.

Hea harjutus raamatust: «Jälgi ennast teadlikult ühe päeva jooksul tööl, kodus, liikluses. Millise otsuse sa täna teinud oled – kas sa oled otsustanud olla õnnelik või pigem näha asjade negatiivset poolt? Kui tarvis, harjuta õnneliku vaatenurga valimist, öeldes endale igal hommikul kõva häälega: «Täna tuleb täiega lahe ja õnnelik päev!»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles