Dalí Karat soovitab 5 inspireerivat raamatut, mis uuel aastal kindlasti kätte võtta

Raamatuportaal
Copy

Neljapäeval, 15. detsembril esitles motivatsioonikõneleja ja õnnekoolitaja Dalí Karat Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma neljandat raamatut «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena».

Dalí on noor naine, ema ja elukaaslane, kes on kirja pannud tähelepanekud, kuidas nautida naiseks olemist, kuulata oma keha, ennast armastada ja elust rõõmu tunda.

Südamlikku kohtumist Dalí jälgijate ja teiste raamatuhuvilistega vedas blogija Katrin Hinrikus. Kohaletulnud said autoriga vestelda, küsimusi esitada ja autogrammiga raamatuid osta. Õhkkond oli südamlik ja inspireeriv.

Loe Dalí raamatu kohta ka siit.

Palusime Dalíl kirja panna raamatud, mida ta soovitab jõuludeks kinkida või mille lugemine uuel aastal kindlasti ette võtta.

***

1. Soovitan loomulikult esmalt enda raamatut «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena». See on käsitlus uue maailma naisarhetüüpidest, kuid mitte ainult! Lisaks naisarhetüüpidele ja nende varjukülgedele on raamatus juttu ka nais- ja meesenergiatest, erinevatest isiksustüüpidest, tsüklipõhisest elustiilist, keha kuulamise oskusest, positiivsete afirmatsioonide olulisusest ja paljust muust. Raamat on vürtsitatud minu enda kogemuste ja mõtisklustega, mis koostöös teooriaga tõstavad iga naissoost lugeja 2.0 tasemele!

2. J. Webb a C. Musello «Hüljatusse jäetud» kõneleb sellest, mismoodi mõjutab lapseea emotsionaalne hüljatusse jätmine meid täiskasvanuna, kuidas sellest olukorrast üle saada ja ise samu mustreid oma lastele edasi mitte anda. Emotsionaalse hüljatuse vorme on väga erinevaid ning meie vanemad ei teinud neid meelega. See aga ei tähenda, et me peaksime vigu alateadlikult kordama ja oma lastele edasi pärandama. Teadlikkuses on võti ja see annab võimaluse ise end tervendada ning oma lastele parem vanem olla.

3. P. Bock «Mindfuck» on raamat seistmest enese saboteerimise meetodist, mida me enese peal teadama praktiseerime. Saboteerimine lubab meile turvatunnet ja kontrolli, kuid hoiab meid eemal muutumisest, unistuste saavutamisest ja kasvamisest. Sellest raamatust leiad teadmisi, kuidas end sügavamalt mõista!

4. A. Nekrassov «Emaarmastus» on väga oluline raamat lugemine kõikidele emadele! Kui me emadena õpiksime oma lapsi «õigesti» armastama, neist lahti laskma ja enda elu mitte läbi laste elama, siis oleksime ise õnnelikumad, meie lapsed oleks õnnelikumad ja tervemad ning kogu perekond rahulolevam.

5. R. Nafousi raamatut «Manifesteeri» olen ma jõudunud veel vaevalt sirvid, aga kuna manifesteerimine on minu jaoks väga põnev ja südamelähedane teema, siis igal juhul soovitan seda raamatut lugeda! Kui õppida selgeks teadliku loomise kunst, siis ei pea soovide täitumisel lootma enam ainult õnnele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles