PROOVI JÄRELE ⟩ See hingamisharjutus aitab luua loovama päeva

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja «Hinga ja ela!» raamatu autor Monika Palm sõnab, et meil kõigil on võimekus luua oma päeva.

«Hinga ja ela!» Monika Palm
«Hinga ja ela!» Monika Palm Foto: Raamat

Kui oled avatud meelega, on alati võimalus kasutada hingamist päeva, töö, suhete, projektide ja muu loomiseks. «Iga meie hetk on loomine, sest jumalikkus meie sees annab meile võimaluse olla koos looja – Allikaga,» kinnitab ta.

Harjutus

Hinga sisse see, mida soovid luua ja välja hingates luba sellel materialiseeruda füüsilisse maailma.

1. Istu või lama kohas, kus soovid tegeleda loomisega. Hinga loomulikult ja püüa lõdvestada oma keha.

2. Hinga edasi tavapäraselt ja too tähelepanu naba alla, mis on loomise keskus. Kujuta ette, et hingates hakkab see särama oranži valgusena, mis kutsub hingates aina rohkem sinu loovat energiat üles.

3. Hinga edasi ja kujuta ette peent ühendust valgusenergiana oma nabaaluse sakraalkeskuse ja kurgukeskuse vahel.

4. Taotle, et sinu kurgukeskus kutsuks esile kõik sinu suhtlemise, eneseväljenduse ning loovusega seotud probleemid ning sinu autentse olemuse.

5. Kui sisse hingad, kujuta ette loovenergiapalli, mis liigub sakraaltšakrast ülespoole kurgutšakrasse mööda peent nendevahelist valguse energia ühendust.

6. Kui energiapall liigub mööda valgusenergia ühendust ülespoole, läbides päikesepõimiku energiakeskust, imab energiapall endasse sealt elutarkust ja intelligentset arukat juhendamist. Energiapall läbib ülespoole liikudes südamekeskust, imades endasse tingimusteta armastuse elutarkust ja juhendamist.

7. Kui loovenergiapall jõuab kurgutšakrasse, hinga välja ja kujuta ette, et loovenergia loob seal mugavustunde.

8. Järgmise sissehingamisega keskendu kulmude vahelisse piirkonda, kus on kolmanda silma keskus. Välja hingates hakkab loovenergiapall kiirgama allapoole kurgukeskusesse sügavsinist ja Indigo valgust. See saadab intuitsiooni juhendamist ja tarkust sinu loovasse energiasse.

9. Järgmise sissehingamisega vii tähelepanu kroontšakrale, mis asub pealael. Kui sa välja hingad, kujuta endale ette või visualiseeri, et kroontšakrast kiirgab sinu kurgukeskusesse lilla valgus, lõimudes kurgutšakras oleva loovenergiaga ja andes sulle ligipääsu vaimsele juhendamisele.

10 . Järgmise sissehingamisega vii tähelepanu südamekeskusele ja ole seal paar minutit. Märka, mis sinuga toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles