VAATA JÄRELE Vestlusõhtu: kuidas kirjandus noorte vaimset tervist toetab?

Raamatuportaal
Copy
Peaasi.ee haridusvaldkonna juht Marit Kannelmäe-Geerts (vasakul) ning kirjanik ja õpetaja Jaak Urmet ehk Wimberg (paremal).
Peaasi.ee haridusvaldkonna juht Marit Kannelmäe-Geerts (vasakul) ning kirjanik ja õpetaja Jaak Urmet ehk Wimberg (paremal). Foto: Apollo Raamatud / Facebook

13. septembril toimus Solarise keskuse Apollo raamatupoes kohtumisõhtu, kus võeti arutleda kirjanduse roll noorte vaimse tervise toetajana.

Kirjanduse rollist noorte vaimse tervise toetajana arutlesid Peaasi.ee haridusvaldkonna juht Marit Kannelmäe-Geerts ning kirjanik ja õpetaja Jaak Urmet ehk Wimberg. Kohtumisõhtut saab järele vaadata siit:

Apollo raamatupoes on hetkel käimas kohtumisõhtute sari «Kirjandus kui hingetugi» ning tulemas on veel nii mõndagi põnevat. Näiteks 20. septembril kell 18 toimub Solarise Apollo raamatupoes noorte luuleõhtu, kus 16–26 noored esitavad omaloominguna valminud luulet. Luuleõhtut juhib luuletaja Joonas Veelmaa. Üritusel saab näha ka Kirjanike Liidu Noorte luuleraamatute soovitusi.

Loe Apollo ja MTÜ Peaasjad koostöös toimuva algatuse kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles