Irina Taler esitleb oma esimest venekeelset raamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raamat

Autor Irina Taler esitleb 9. märtsil kell 14.00 Solarise Apollos oma esimest venekeelset raamatut «Путешествие в Волшебную страну или Рождение единорога». Autoriga vestleb esitlusel Bruno Rancis, kirjastuse Livonia Books juhataja.

Kas Tallinnast pärit poiss Juri oleks võinud kuidagigi eeldada, et autorinukkude näitusel kohtub ta meister-nukukunstnikuga, kes teeb ebatavalisi mänguasju ja et kõigest sellest saab alguse kaasahaarav seiklus? Koju tagasi jõudes avastab Juri, et kõik ei pruugi nii lihtne olla - ostetud mänguasi osutub Elfiks - muinasjutuliseks olendiks. Ta peab minema tagasi koju maagimaale ja Juri nõustub Elfi aitama.

Peab kiirustama, sest Igavese Une Meister on kannul. Nii Juri kui Elf satuvad öösel metsas Suure Tamme juurde, mis ongi uks Võlumaale. Muinasjuttude kuningriigis leiab Juri end imede keerises: kohtub päkapikkude, elfide, trollide ja teiste erakordsete olenditega. Ta õpib kuidas ükssarved maailma tulevad ja satub osalema lahingus võimsa võluri vastu.

Nii nagu muinasjutule kohane, võidetakse kurja jõud ja Juri naaseb koju. Meile jääb siiski aimdus, et Juri ja tema sõbrad satuvad veel korduvalt Võlumaale. Maailm on täis imet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles