Kirjanik Chris Kala live podcast’is võib toimuda grupihüpnoos

Copy
Chris Kala.
Chris Kala. Foto: Erakogu

Tallinnas Hestia Hotel Europas toimub 20. aprillil Chris Kala live podcast «Ausad mehed», külaliseks hüpnoterapeut Ants Rootslane. See on kolmas kord, kui «Ausad mehed» toimub publiku ees.

Ants Rootslase tegevusvaldkond on laiapõhjaline, alustades võimsatest ja sügavatest hüpnoosidest kuni süsteemsete perepaigutusteni välja.

«Peaaegu igaüks püüab tänapäeval tegeleda kas mõne praktikaga või ennast mingil viisil arendada. Mis siis, kui sul on alateadlikke varjukülgi ja aspekte, mis ei lase unistusi saavutada? Teinekord võib üks konkreetne sündmus minevikust kõiki meie elu valdkondi tugevalt mõjutada, olgu selleks raha, suhted, mõtteviis või tervis,» ütleb Chris Kala.

Chris koges seda omal nahal, kui käis Antsu juures hüpnoteraapias. Ta poleks eales arvanud, et 18 aastat tagasi aset leidnud sündmus on tugevalt seotud tema tänaste selliste murekohtadega nagu ujumisoskuse puudumine, vaesusementaliteet, aastaid kestnud kurguprobleem ja alaväärsustunne füüsilise väljanägemise pärast. «Need kõik on tagajärjed, mitte põhjused,» ütles Rootslane.

Jutuks tulevad 20. aprillil kannatused, enesetervendamine, individuaalsed tuum-mustrid, autentsus, vastutuse võtmine, eneseusaldus, hävitavad emotsioonid jne. Rootslane on valmis tegema erinevaid individuaalseid katseid hüpnoosiga või soovi korral viima läbi grupihüpnoosi.

Kuna «Ausad mehed» sai alguse - ja ka jätkab - podcast’ina, siis võib vestlust kuulata tasuta ka otse netis, kuid vestlusele esimesed 100 piletiostjat saavad kingituseks kaks raamatut: Chris Kala «Mõistmaks, kes ma olen» ja kuulaja valitud raamat kirjastuselt Million Mindset.

«Mõistmaks, kes ma olen» (2016) räägib sellest, kuidas Chris elukaaslasega poolteist aastat Austraalias seljakotirändurina elas. Mida teeksid sina, kui murrad teiselpool maakera kämblaluud, kuid puudub tervisekindlustus? Mida teeksid siis, kui oled võlgu nii kohalikele kui ka kodustele ja pole raha isegi söögiks?

Tema esimene raamat «Ebaõnnestunud!» (2010) räägib ühest noorest isehakkajast poisist Chris Kala, kes teeb seda, mida hing ihaldab. Romaan kajastab noorte elu täpselt nii, nagu see ka tegelikult on. Teoses on seksi, raha, armastust, verd, sõprust, suhted vanematega ja kõike muudki, mida ühe pubeka elu võib sisaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles